Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Mujind Virr
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 8 January 2013
Pages: 262
PDF File Size: 8.18 Mb
ePub File Size: 12.4 Mb
ISBN: 893-9-79412-887-5
Downloads: 60940
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tagami

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Dar in mare totul ramane la fel. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

Destept – Cultura Generala si IQ. Ia permisul din prima! Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

  AUDISON MILLENIUM POWER 5 PDF

Information Seller Larisa Maria Berce.

Chestionare Auto, Teste Auto

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Asa ca spor la invatat. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de jntrebari auto online! Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Expense manager – Spending Tracker. Math Play – Math workout.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

  HANDBOOK OF VACUUM TECHNOLOGY BY KARL JOUSTEN PDF

Utile Contact Donatii Legislatie.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. This app is only available on the App Store for iOS devices.

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si ve sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Open Menu Close Menu Apple. Compatibility Requires iOS 6. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.